Så er det blevet ganske vist: Afdeling for Rygmarvsskader i Hornbæk lukker og slukker og flytter til Glostrup Hospital, mere præcist det nybyggede Bodil Eskesen Centret. Afdelingen i Hornbæk er der jeg fandt tilbage til et liv i kørestol, så det er meget vemodigt at dette sted ved strand og havn lukker. For at markere dets endelige, har afdelingens cheflæge inviteret på åbent hus:

ALLE TIDLIGERE OG NUVÆRENDE ANSATTE, INDLAGTE OG PÅRØRENDE SAMT VENNER AF AFDELINGEN I HORNBÆK INVITERES TIL ÅBENT HUS!

Eftersom rehabiliteringen af mennesker med rygmarvsskade i Østdanmark flytter til det nybyggede Bodil Eskesen Center i Glostrup, inviterer Afdeling for Rygmarvsskader til et sidste farvel til det ikoniske hvide hus ved havnen i Hornbæk.

Kom og sig farvel til Badehotellet, Kurbadet, Fysiurgisk Hospital, Klinik for Para- og Tetraplegi, Afdeling for Rygmarvsskader eller hvad den gamle bygning ved havnen har været kendt som. Mød nuværende og tidligere ansatte og indlagte, få en hyggelig snak og en forfriskning.

Vær med til at sige farvel og tak til det sted, der har betydet så meget for så mange igennem så lang tid.

Vi inviterer til åbent hus lørdag den 29. april 2023 kl. 13:00-16:00 på
Afdeling for Rygmarvsskader, Havnevej 25, 3100 Hornbæk


Der vil indledningsvis være nogle få korte indlæg. Ønsker man at bidrage med et par ord, kan Irene Christiansen kontaktes senest den 28/4 på e-mail irene.christiansen@regionh.dk. Hør også lokalhistoriker Lone Kuhlmann fortælle om husets mangeårige historie og betydning for havnebyen.
Vi byder på en forfriskning men mest handler det om at hilse på gode bekendtskaber, mindes oplevelser i det gamle hus, og se frem mod det nye hus.

DELTAGELSE ER GRATIS OG TILMELDING ER IKKE NØDVENDIG!

Vi opfordrer dog tidligere indlagte til at medbringe maksimalt en ledsager, da vi har begrænset med plads.

På afdelingens vegne
Mette Lindelof, cheflæge

Via Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger Akismet til at reducere spam.
Læs hvordan din kommentar data bliver behandlet.